Debattert i avisa

Etter min anmeldelse av Tromsbuss har jeg blitt heftig debattert i "Nordlys". På torsdag fant jeg ut at i debattspalten som heter "Kort sagt", som egentlig holder et usedvanlig lavmål (folk sender inn meningene sine på SMS), hadde det vært debatt gjennom hele uka om Venstre, kameraovervåkning og Eilertsen.

Folk har jo ikke filter på slike ting, så det blir jo litt artig lesning. De fleste synes at det er geit med litt overvåkning. Men har fåttt en del støtte, deriblant fra Nordlys på lederplass.

Dessuten fikk en artig mail fra en fyr som hadde som overskrift "Aldri mer Venstre":
Jeg har stemt Venstre mange ganger, men nå er det nok! For det første - det tøvete forslaget om at 16-åringer skal få stemmerett: det er 18 år som er myndighetsalderen i Norge. Hva vet en 16-åring om arbeidslivet, om hvordan
det er å stå i barnehagekø, om konsekvensene av høyere bensinpriser, om hvordan det er å bli gammel?
Så dette med kameraovervåkning på bussene: hva i all verden er galt med det?? Jeg blir forbannet over at Venstre vil plage politiet med en anmeldelse av Tromsbuss, snakk om å kaste bort ressurser som kunne ha vært
brukt på noen vettige saker!!


Det var mye mer, men resten orket jeg ikke å publisere (det var forsåvidt en grei og relativt saklig mail). Tror egentlig bare ville si at det er gøy med litt politisk engasjement for saker som jeg også brenner for og hvis man stikker seg litt frem, så må man regne med å få litt pepper. Gleder meg allerede til reaksjonene på Morgenbladet-innlegget mitt;)

Kommentarer:

Skriv en ny kommentar:

Navn
Husk meg ?

E-post:

URL:

Kommentar:

Trackback
Trackback-URL for dette innlegget:
http://blogsoft.no/trackback/ping/1805259