I VM-dvale

VM-dvaleDet er offisielt; jeg er i VM-dvale!!! Dagene består stort sett av jobb og deretter VM-seeing (med øl selvfølgelig). En herlig og avslappende forandring.

Denne fantastiske spillereren, Arsenals Cesc Fabregas og Spania er mitt VM-tips. Satsa 200 kr. før VM på spansk seier, 3200 ville vært en herlig sommerbonus.... Lurer på hvem som kan slå Spania?

Kommentarer:
Postet av: Ida

Haha, du er skikkelig på bærtur. Tyskland kommer til å vinne.

22.06.2006 @ 14:19
URL: http://idalk.blogspot.com
Postet av: Toby

Tyskland har ikke sjans i havet!!! Argentina er gode, synd de ikke slo Nederland, men de hadde helt klart taket på kampen selv uten Crespo/Saviola/Aimar (kom inn). Men må si meg enig med Jonas, trur Spania blir den store overraskelsen i år bare de holder hodet klart! Fernando Torres er bare helt utrolig og i lag med Cesc kommer disse to sammen med resten av spanjolene til å utspille de aller fleste lagene. Min outsider: Argentina.årets oppskrytt: England (de går ut i kvarten!)

22.06.2006 @ 17:50
Postet av: Tobias

Hatrick.orgIfølge undersøkelsen har folk følgende forventninger til hva vi kan vente oss i VM: VMs største skuffelse: David Beckham. VMs toppscorer: Ronaldinho. Laget flest ønsker IKKE skal vinne: Tyskland. Laget flest ønsker skal vinne: Brasil. Laget folk tror kommer til å vinne: Brasil. Undersøkelsen ble besvart av 196.000 mennesker, noe som gjør det til tidenes største fotballundersøkelse. Her er min:VMs største skuffelse: Peter CrouchVMs toppscorer: Fernando Torres Laget jeg ønsker IKKE skal vinne: EnglandLaget jeg ønsker skal vinne: SpaniaLaget folk tror kommer til å vinne: Spania

22.06.2006 @ 18:11
URL: http://toby.blogg.no
Postet av: Tone K

Enda godt du har øl, det smaker ihvertfall godt!

22.06.2006 @ 23:33
URL: http://tonekrone.blogg.no/
Postet av: Per-Arvid

Veldig bra tips. Ah oui. Tromsværinga har jo aldri hatt peiling på fotball. Tyskland vinn.

29.06.2006 @ 03:06

Skriv en ny kommentar:

Navn
Husk meg ?

E-post:

URL:

Kommentar:

Trackback
Trackback-URL for dette innlegget:
http://blogsoft.no/trackback/ping/1505563