Når skal vi ta global oppvarming på alvor?

Når skal vi ta global oppvarming på alvor?
Isen smelter på Antarktis, tsunamier herjer i sør-øst Asia og gjennomsnittstemperaturen øker. Når skal vi ta global oppvarming på alvor? Det burde ikke være tvil om at global oppvarming er vår tids største trussel, alt annet blir ubetydelig i forhold. Men den rødgrønne regjeringen viser at deres sanne farge når Arnold Schwarzenegger kan kjøre en mer radikal miljøpolitikk i California enn det de presterer i Norge. SV sluker den ene miljøkamelen etter den andre, dette viser at den rødgrønne regjeringen har mistet sin grønnfarge og er nå bare rød.

Hvor er visjonene for en radikal politikk som tar global oppvarming på alvor? Det er et paradoks at forurensende oljepenger flommer inn over Norge, mens vi gjør lite eller ingenting for å hjelpe verden med å finne en global løsning på energiproblemet. Hvorfor ikke tenke litt visjonært? Tenk hvis Norge satte av 50% av avkastningen av oljeinntektene for en storstilt internasjonal satsning på forskning rettet mot fornybar energi. At Norge som verdens nest største oljeprodusent betaler for skadene som oljen påfører klimaet er bare rett og rimelig.

Unge Venstre ser kampen mot global oppvarming som den viktigste politiske kampen i det 21.århundre. Vi mener at radikal og visjonære tiltak må gjennomføres nå, hvis ikke blir det for sent. Høyhastighetstog, biodrivstoff, CO2-rensing av gasskraftverk og grønne sertifikater er tiltak som Unge Venstre vil ha gjennomført i dag, ikke om 10-15 år når ledelsen i Statoil finner det for godt.


Kommentarer:
Postet av: Pers

http://video.google.com/videoplay?docid=2332531355859226455&q=great+global+warning+swindle

Global oppvarming er noe tull!

01.06.2007 @ 21:23

Skriv en ny kommentar:

Navn
Husk meg ?

E-post:

URL:

Kommentar:

Trackback
Trackback-URL for dette innlegget:
http://blogsoft.no/trackback/ping/2460428