Debatt med Roger

Debatt med Roger
I kveld skal jeg på min første "voksendebatt", der jeg deltar i et panel kun med voksne politikere, deriblant Roger Ingrebrigtsen. Roger er en av de mest profilerte politikerene  i Nord-Norge. Tidligere fylkesråd for kompetanse, statsekretær, politisk rådgiver og nåværende leder i Tromsø Arbeiderparti. Han er også sett på som en av de heteste kandidatene til å bli ordfører i Tromsø etter Røde-Hermann.

Uansett, tror det kan bli veldig gøy og gleder meg, selv om det er litt skrekkbladet fryd. Teamet er forøvrig privatisering, så jeg skal m.a.o. inn i løvens hule (eller LO som det også heter). Roger var forøvrig en del av Nye Arbeiderpartiet til Jens Stoltenberg, nå har pipa fått en ny lyd..

Kommer tilbake med mer.....

Kommentarer:
Postet av: Sammenligninger

At du sammenligner tv2-reporteren med Gamal Hosein og de dømte i Orderudsaken er meningsløst. Hun er da vitterlig hverken mistenkt, siktet eller tiltalt for noe som helst som ligner på straffbart. Anbefaler deg å tenke på mennesket bak navnet og ansiktet - samt forsøk å se deg selv fra utsiden et øyeblikk.

28.09.2006 @ 20:43
Postet av: Jonas

Debatten gikk veldig bra;)

03.10.2006 @ 00:01
URL: http://jse.blogg.no
Postet av: Erlend

Hvordan gikk det?

10.10.2006 @ 21:36
URL: http://erlendliberal.blogg.no

Skriv en ny kommentar:

Navn
Husk meg ?

E-post:

URL:

Kommentar:

Trackback
Trackback-URL for dette innlegget:
http://blogsoft.no/trackback/ping/2178087